2013. január 24., csütörtök

Project Life Week 3

Lehet, hogy csalódást okozom nektek az egyszerűséggel, de most nagyon bejön nekem a minimál.
Imádom a téli képeket, olyan jó hogy ilyen nagy hó van. Kiélvezzük Zétivel minden percét. De azért vágyom ám a tavaszra, ezért kerültek a lakásba a kedvenc virágok. Az orchideáim megint teljes pompájukban virágoznak. Sok kép készült ezen a héten, így bekerült egy plusz tasak is. Lefűztem egy képeslapot is, amit a névnapomra kaptam.

 A kedvenc képem:








Szép holnapot nektek!

2013. január 22., kedd

Ajándékok

Mostanában több ajándékot is készítettem. Most a scrappes oldalakat osztom meg veletek. Mindegyik úgy készült, hogy a falat díszítsék. Két oldal kapott a férjem karácsonyra. Sajnos a harmadik még nem készült el ... de remélem hamarosan lesz rá ihletem és időm.

Férjem ajándékai:



Férjem unokahúgának készült:



 A legújabb pedig húgom születésnapjára készült:



Project Life Week 2

Nekem nagyon egyszerű a 2. hetem. Nem túl sok képből tudtam válogatni, pedig a hét eseménydús volt. Ismét a Sn@p kollekcót használtam. Megfogadtam, hogy idén lefűzöm a belépőket, kártyákat és rögtön beteszem a megadott héthez, hogy ne kelljen keresgetnem. Eddig ez nem működött igazán jól, de ebben az évben ezen változtatok. Igazából ez az egyik fogadalmam. A másik, hogy többet fogok ebben az évben színházba menni. Januárban meg is kezdtem, és megnéztük a Miss Saigont. Most láttam 5ször és még mindig elbűvöl!

Íme a 2. hetem:





Kellemes hetet kívánok nektek!

2013. január 14., hétfő

PL 2013 Week 1

Élvezhetetlen képek, mert borult idő van kint, nem akar világosodni. Megpróbáltam valami értelmes képet varázsolni a fényképezőmmel, de nem sikerült.
Nagyon egyszerű dupla oldalt hoztam. Imádom a Memory Works termékeit, de ez már lassan nagyon unalmas, mert elmondom minden post-ban. De ha egyszer így van. A sn@p kollekció kártyáit használtam. Nagyon megkönnyítik a munkát, mert ráírsz és kész a szerintem tök szuper kártya, de azért készítettem egy két saját kártyát is.

Week 1:


kellemes hetet kívánok nektek!

2013. január 13., vasárnap

Project Life Week 52

A december utolsó hetét mégis csak ebben az albumban fűztem le. Valahogy nem illett a karácsonyiba.




Egy nagyon egyszerű szimpla oldal. A kártyán összegezve a hét második fele. Ezzel el is készültem a 2012-es albumommal és holnap érkezem már is a 2013 -as hét első hetével.

Kellemes hetet nektek!

2013. január 4., péntek

December Daily Days 24-26

Sikerült befejeznem a december daily-met. Jöhetnek az újabb projektek. :-)
A borítót még meg kell vennem. Ha kész leszek azzal, mutatom azt is.






 

 December 25:







December 26:









December Daily Day 20

20-án megint egész nap dolgoztunk. Este kicsit megédesítettük a napot.




Máskor is fogunk sült almát, nagyon fini volt.