2011. március 17., csütörtök

Life project

Már régebben írtam, hogy beleszerettem bekky higgins projektjébe, és pár napja meg is érkezett a kit hozzám. Telis tele van jobbnál jobb dolgokkal. Leginkább az adta az ötletet - amit ali edwardsnál láttam -, hogy idén nagyon kevés időm lesz a scrappelésre. Igyekszem majd nem csak ezeket az oldalakat feltölteni, hanem olyan albumoldalakat is igyekszem majd készíteni. De most nagy örömmel készítettem el az első pár hetünket.Kicsit kevesebb képanyagból kellett dolgoznom, mint mondjuk az adventi időszakban, mert egy kicsit megfeledkeztem a fényképezésről. Most megint kint van a gép az asztalon, hogy néha néha kattintsak egyet. Szerencsére még írom Zéti blogját, így a kommentek elkészítése nem okozott gondot.
Nagyrész behoztam az év elejei lemaradásom, így most már lehet hétrő
l hétre elkészíteni az oldalpárokat. Remélhetőleg, most már több hosszú kommentár is bekerül az oldalak közé. Úgy tervezem, hogy ha albumoldalt készítek ezeket is ebbe az albumba fogom lefűzni.

további képek itt

Most pedig beszéljenek a képek:



7 megjegyzés:

  1. Jaj de gyönyörű albumod lesz!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  2. Oh Verok, ez fantasztikus lesszz!!! Nagyon jó, hogy megvetted ezt a kitet. Még hogy kevés fotóból doloztál ?? Annyira klassz az egész, és micsoda kincs lesz ez (már most is az ) 1-2 , 10-20 év múlva! Oda vagyok érte Csajszikám!

    VálaszTörlés
  3. Ez nagyon komoly!Jól "beszélnek" a képek.

    VálaszTörlés
  4. Ez az album fantasztikus! Nagyon tetszik a sok kép az egy-egy színes papírdarab. Igazi dokumentáció lesz. Einfach klasse!

    VálaszTörlés
  5. Remek ötlet, csodás kivitelezés!

    VálaszTörlés
  6. Nekem is tetszik ez a fajta album. Ez is a kithez volt, vagy lehet külön is beszerezni és mennyiért?

    VálaszTörlés
  7. Nóri, a szülinapos lapok kivételével minden a kithez volt. azt hiszem külön nem lehet beszerezni, maximum a "genotermet". Kicsit sajnálom, hogy csak egyfajta elrendezés van benne, külön lehet más elrendezéssel is venni ... Egy korábbi bejezésemben, bekky higgins cím alatt, azt hiszem leírtam mi található a kitben. Amerikából jött a csomag, úgy hogy kint élő barátunk megrendelte és tovább postázta. Nem próbáltam az amazon.com-on direktben rendelni, de lehet hogy legközelebb az lesz.

    VálaszTörlés