2011. május 1., vasárnap

Április kihívás - Cumi

Már rég nem vettem részt a kihívásokon. Talán az is az oka, hogy nincsenek igazán jó papírjaim. Sok van, amit már azt hiszem unok és kevés csak az új. Mostani kihíváshoz egy új albumlapot használtam, a többi mindenféle maradék.

Izzie választott ebben a hónapban kedvencet és az adta az e havi kihívás vázlatát.
Izzie-től már nagyon régóta szerettem volna egy oldalt liftelni, de sosem mertem nekivágni. Így aztán a kihívás pont kapóra jött. Nem tévedtem, és már tudom is hogy miért nem lifteltem még egy oldalát sem ..... nagyon nehéz, sőt még annál is nehezebb. Már két hete kész voltam az oldallal, de nem voltam elégedett vele, tegnap éjjel még kicsit variáltam rajta, de így sem lett sokkal jobb. Majd talán egyszer még hozzá nyúlok és sikerül valami jót kihoznom belőle.
Mivel a LP albumba kerül az oldal ezért a hátoldalára került egy hosszabb, a cumihoz kapcsolódó, komment is.

Az érdekessége az oldalnak, hogy a csíkos papírra tettem pár csepp fehér akrilfestéket és azt egy plasztik kártyával szétkentem. Nagyon tetszik ez a technika, azt hiszem máskor is fogom használni. Illetve először használtam az akrilfestéket "pacák" készítésére, de ez is nagyon bejött. Igaz halvány kéket csepegtettem a papírra, így a képen alig látszik, de amúgy elég jól észrevehető.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése