2011. július 27., szerda

Scrap szombat ismét

Lányok, nagyon örülök nektek!!! Azt hiszem ha maradunk ennyien akkor le is foglalom a kistermet (nem gondolnám, hogy fizetnünk kell érte).

Ha minden igaz, akkor ez eddig 10/11 ember:

Anett, Detti, Sapimanó, Bmary, Rika, Adri, Jovi, Dor, Szilvi (okt) Timi, Mildici, Zsomo (?) és én.

Messziről jövő lánykáim - Tipitá és Réka - ha van kedvetek és időtök jönni, aludhattok nálunk. A vonatotok átjön talán Aszódon is?

Ha jól érzitek magatok és van kedvetek októberben is nálunk scrappelni, lefoglalhatom októberre is a termet, hogy Szilvi se maradjon ki a "buliból".

Ha gondoljátok előre lebeszélek ebédet is. Gyroszos gondolom szívesen készít nekünk vmi finomat. Fagyizó kultúrházzal szemben. Remélem még nyitva lesz szeptemberben is.

Köszönöm a visszajelzéseitek! Már előre örülök nektek!

2011. július 25., hétfő

Scrap szombat?

A tábor annyira jól sikerült, hogy az utolsó délutánon azon gondolkoztunk, hogy mi lenne ha nem kellene egy évet várni a legközelebbi alkalomra és akár egy napra is, de akkor is gyakrabban találkoznánk. Meglepő mód a pestiek vetették fel, hogy a talit szervezhetnénk vidékre is (nemcsak a jó levegő miatt ;-), hanem azért is, mert itt könnyebb leegyeztetni a termet).
Az ikladi (kb 35-40 km Pesttől, Gödöllő, Aszód vonalon. A régi 30-on vagy az M3-on egyszerűen megközelíthető) kultúrház termei szeretettel várnak minden kedves scrappert egy scrap szombatra. A létszámtól függően válogathatunk a termek közül.
Két dátum került szóba:
a szeptember 10
az október 8

Ez természetesen csak egy felvetés, én megyek bárhová! Tudom, hogy jobb lett volna mailben és van hozzá szuper stek kártya is, amiről bepötyöghettem volna a címeket, de ne haragudjatok, nincs rá igazán időm.
Tehát akit érdekel a "buli", az jelezzen. Sok szeretettel várok egy jó hangulatú, beszélgetős alkotós napra minden kedves ismerőst és persze az újakat is!
Köszönöm, hogy nálam jártál!

2011. július 24., vasárnap

Dinólesen

Egy csodaszép és érdekes kiránduláson voltunk még június 23-24-én Bad Gleichenbergben. Egy lenyűgöző parkban csodálkoztunk el az őslények nagyságán. A park hotel részében egy hat méter magasra épített házban éjszakáztunk. Nagyon jól éreztük magunkat.
És ilyen jó szívvel készítettem el ezt az oldalt. Már rég volt ilyen, hogy leültem és úgy keltem fel az asztal mellől, hogy a kész alkotásban gyönyörködhettem. Semmi extra, csak egy kis vágás, tépés, pecsételés és kész is lett az oldal. Mivel a Life Projektes albumba került, ezért hamarosan jelentkezem majd a hátoldallal is, mert az is már majdnem kész van.
A LP-t is folyamatosan készítem. Május már nagyon rég volt, sok oldalpárral vagyok már adós. Remélem a héten még a fényképezésre sort kerítek és feltöltöm, ha már a scrap táborba nem voltam képes elvinni. :-(






















További képeket pedig itt találsz
Köszönöm, hogy benéztél!