2011. október 29., szombat

I love you

A profiknál járt fotósorozatunk egyik képét láthatjátok most. Hagyomány már, hogy minden évben elmegyünk egy családi fotózásra és hagyomány ez a belállítás is. minden évben készül egy fehér hátterű, fehér felsős hasalós oldal. Remélem egyszer majd jó sorazat készülhet majd belőle.
Sokáig készült az oldal ugyan, de tökéletesen díszíti a hálószobánk falát. A BG Curio készletével dolgoztam. Semmi extrát nem szerettem volna. Egy kis szalag, csipke, virág, pillangók, lyukasztó és a fénykép maga.

Köszönöm, hogy benéztél!

Benett




Gyönyörű profi képek készültek Benettről. Ennek apropójából készült egy minialbum Benettnek. Ezt az ajándékot tényleg a keresztelőn kapták meg. Azt hiszem örültek neki. Yabo albumot alapként és memory works 100 days of summer készletét díszítésként használtam. A bal oldalt mindig valami szöveg a jobb oldalt pedig a kép foglalta el.


Az én kedvencem az első pár. Tintáztam, pecsételtem, lyukasztottam, írtam.





































































2011. október 3., hétfő

Love you

Húgomnak készítettem ezt az oldalt keresztelői ajándékba. Az októberi hónap házigazdája lehettem Rika jóvoltából. Nagyon szépen köszönöm a felkérést. Élveztem, és végre időben elkészültem az oldallal.
Egy digi oldalt hoztam a pinterest.com-ról, ami nekem egészen addig fel sem tűnt, amíg Móni fel nem hívta rá a figyelmem. Eléggé megijedtem, de aztán igyekeztem elfelejteni, és arra koncentrálni, hogy én egy hasonló oldalt szeretnék. Tudom, hogy nem lift-elés a kihívás lényege, én mégis sokban ragaszkodtam az eredeti alkotáshoz.
Így lett kerekített a barna alapkarton, körbe varrva kézzel és a szívecskében a csíkokhoz maradék papírokat is elhasználtam. A legnagyobb fejtörést a you felirat színe okozta. Lehet, hogy nem elég feltűnő, de nekem tetszett így. Az egyszínű csíkokra pedig felkerült az egyik kedvenc számom első versszaka.
A kép már a húgomék falán lóg, azt hiszem tetszett neki.













































köszönöm hogy nálam jártál és remélem kedvet érzel az október havi játékra.