2012. május 29., kedd

you


A scrap.hu május havi kihívására készült második oldalam. Jó hogy találkoztam Anettel, mert így megkíméltem magam a sok kör kivágásától (köszi drága a lyukasztókat!). Nagyon tetszett ez az oldal vázlat is, de igen csak megszenvedtem vele és nem is lett olyan jó, mint amilyet szerettem volna. Felhasználtam sok apróságot, studio calico és memory works papírokat. A felirat ismét AE egyik remeke. Ha címet kellett volna adnom, akkor a CIPŐ -t kapta volna, de nem tudtam eldönteni, hogy ragasszak e még rá egy extra címet. 
A pöttyözésem is csak azért sikerült, azzal most nagyon meg vagyok elégedve, mert Anett csinálta. Ráadás most már azt is tudom, hogy mist-et kellene vennem ahhoz, hogy pöttyöket tudjak csinálni az oldalakra. Ezek olyan szépen elterültek az odalon. (Anett, még egy nagy köszi!)
Nem írtam semmi kommentet, mert az oldal  a PL -ba kerül, ott pedig már leírtam a történetet hozzá.
Itt az oldal a mindennapokból:




Hamarosan kész vagyok a két héttel ezelőtti PL oldalakkal is.
Csodaszép, napos nyári hetet kívánok nektek!

2012. május 23., szerda

Project Life 19

Sok apró esemény és hosszú várakozás Papára. Ezek jellemezték a hetünket...
Imádom AE feliratait. Most ezen a hét először próbáltam ki a feliratok nyomtatását a  kártyákra. Egész jók lettek. Sajnos a nyomtatómba beszáradtak a színes festékek, így jobb híján maradt a fekete felirat.
Végre sikerült a héten egy olyan fényképet is készítenem, amit már hónapok óta szeretnék. Csak lábak felülnézetből. A mostani fénykép tetszett annyira, hogy fel is használtam.

Sok PL -os a képet és a feliratot nem különíti el teljesen. Ez nekem nagyon tetszik, habár sokszor kicsit kaotikusnak érzem. Most én is, a jobb alsó fényképnél, próbálkoztam vele. Nagyon bejött.

Annyi gondolat kavarog a fejemben és olyan sok dolgot szeretnék papírra vetni, de általában sok fényképem is van, amiket nem akarok kihagyni. Ezért most kicsit kevésnek érzem a kommenteket. Sőt a következő hétnél, ami majdnem teljesen kész van, is ez lesz a problémám.

Ugye milyen édes az én kis tigrisem? ;-)

De íme az oldalak:





Nagyon kellemes hetet kívánok nektek!

2012. május 22., kedd

MI

A scrap.hu -n a havi kihívására készítettem az oldalt. Nem tértem el a vázlatól. Még mindig imádom a memory works papírjait. Egy csodaszép nap emlékére. Igazából nem ezt a képet szántam az oldalra, azt is megmutatom majd, hanem egy AE feliratosat, de túl nagynak találtam.
A pöttyözés még mindig nem az igazi, és még mindig igazán bosszant, de ez most már ilyen.

Nagyon tetszett a kihívás, köszönöm! Remélhetőleg még jövök a másikkal is.

Lányok nagyon szépen köszönöm, itt is, ezt a csodaszép napot. Már alig várom a következőt!






Kellemes hetet kívánok mindenkinek!

2012. május 18., péntek

Project Life 18

Ezen a héten sok mindent történt. Sok jó dolog. A hét kezdés Anettel és Dettivel (és persze Grétával) szerintem nagyon jól sikerült. Ismét feltöltött. Köszönöm nektek lányok!!!
Kedden a 12-seim jöttek szerenádozni hozzám/nk. Imádtam, hogy itt voltak. A hét többi napja viszonylagos csendben zajlott.





Hát ezek a képek nem lettek valami jók! Ha lesz időm, cserélem őket!
Kellemes hétvégét kívánok nektek!

2012. május 13., vasárnap

Project Life 17

Időközben elkészültem a következő oldalpárral is. Tartom az egy hetes lemaradásom, de azt hiszem így is teljesen jól állok. Semmi extra, csak sok szöveg és még több kép. AE felirataitól nem tudok szabadulni, így ismét jó párat láthattok a fotókon. De én már beletörődtem, sőt egyáltalán nem is bánom már.

Íme a duplaoldal:



Köszönöm, hogy nálam jártál!

Week in the Life

Ali Edwards nyomán a scrap.hu-n is indult egy kihívás Week in the Life címmel. Én ezt az oldalt erre készítettem. Ismét egy nagy montázsokkal teli fotóval dolgoztam. A montázsok a hét egy egy momentumát ragadják ki. Ezen a héten Papa ismét itthon volt két napot velünk. A hét többi napja is elrohant mellettünk.






Az inspirációt ismét innen hoztam. Imádom a nagy képes oldalakat, és szerencsére Barbara elég gyakran dolgozik velük. A papírok Lilly Bee és Memory works year-o-graphy készletéből  vannak.
Hagytam hogy a képek érvényesüljenek. Sok szövegezés sincs az oldalon, hisz a PL albumban lesz a héthez betéve.

Kellemes estét kívánok mindenkinek!

2012. május 6., vasárnap

Project Life 16

Ismét eltelt egy hét. Az első hét kettesben. Ez volt az első alkalom, hogy az oviban megkértem az ovó nénit, hogy készítsen a nap folyamán pár képet. Nagyon rendesek voltak, a héten két napot is fényképeztek. Ez színesíti most a hetünket.

Íme a hetünk (illetve nagyban itt):

 






 Kellemes délutánt nektek!


2012. május 2., szerda

Project Life 15


Most gyorsan fel is töltöm a 15. hetet, mert a hosszú hétvégén ez is elkészült. A 16. pedig folyamatban van. A héten is volt történés. A legfontosabb volt Opa 60. születésnapja. Papa még velünk ünnepelt aztán vasárnap elutazott Stuttgartba.... (most várjuk, hogy haza jöjjön hozzánk.).
A memory works year-o-graphy készletét és a prima Jack and Jill készletét használtam. A memory works-ös papír szerelmese vagyok. Egyszerűen ezeket a készleteket nekem találták ki.

Íme a hetünk:
Kellemes hetet nektek!

Project Life 14

Teljesen meglepődtem az új arculaton, és még erősen szokom a kezelését. Mindenképp pozitívum hogy gyorsabban tudtam a képeket feltölteni, és abban a sorrendben, ahogy belinkeltem.  Remélem fogom szeretni.
Íme a 14. hetem. Nehezen készült el, de befejeztem. Ismét van egy A4-es plusz oldal benne, mert sok minden történt nálunk. Sikerült végre a dinó dombot elhordanunk. Zéti nehezen törődött bele, sokszor sírt, és még minden emlegeti, hogy "de én szeretem a Dinó-dombot", hiányzik neki. Nekem annál kevésbe... Most már a fű is szépen növekszik, hamarosan lehet nyírni is. 
Az oviban tojáskeresés volt kedden, - Zéti beteg volt ugyan - amire Papával lementek. Ott aztán elkapott még egy vírust is, így három napig 40 fokos lázzal feküdt itthon. Jó kis tojáskeresés volt ;-(!
Sokat írtam megint a képekre, pedig elhatároztam, hogy visszafogom magam. Nem sikerült.

Hát íme a képek: