2012. november 26., hétfő

Project Life Week 42 és 44

Eljött az ősz, beszorolunk a lakásba, vacak a fényképezőm, általában jól felidegesítem magam a fényviszonyokon a lakásban, ezért mostanában csak egy oldalasak a hetek. A 44. hét is csak azért sikerült két oldalasra, mert őszi szünet volt, férjem itthon volt velünk és lehetett napközben is lőni egy két fotót. Most sem készültem semmi extrával, egy kis díszítés és komment.

44.hét:

 A hét kártyáján a színezést itt láttam. Imádtam és fel is használtam.




A 42. hét:

Csodaszép hetet nektek!

2012. november 25., vasárnap

Karácsonyi hangulat - Weihnachtsflair

Tudom, hogy csak egy hét múlva kezdődik az advent, de nekünk ma ilyen kedvünk volt. Egy pár kép a karácsonyi dekorációnkból, ami még csak részleteiben készült el. Imádom az évnek ezt az időszakát.

Az ajtódísz már tavaly készült, de idén a bejárati ajtóra került.

A bejárathoz egy sima virágládába tettünk fenyőágat, tobozokat és karácsonyfa díszeket. De a bejárat még nincs teljesen kész...
 Nem olyan rég keresztszemezéshez támadt kedvem. Ez lett a végeredmény! Én nagyon szeretem.
 Ettől pedig dobtam az agyam. Ez nem saját készítés, hanem az osztályomtól kaptam az osztálybulin. Az egyik anyuka csinálta nekem. Szerintem fantasztikus ötlet és nagyon nagyon mutatós. Imádom!
Hát többek között ezért is volt, hogy nem haladtam a Project Life-al. De hamarosan azzal is jövök hamarosan.
Szép estét nektek!

2012. november 16., péntek

I love fall

Még épp időben, sikerült feltöltetem épp időben a témakihívásra az oldalt. A kihívás témája bármi lehetett, de a feltétel a minimum három képből álló alkotás készítése volt. Épp előtte készítettem az ültetésről képeket és pont kapóra jött a kihívás. A Pinteresten inspirálódtam és magamra formálva íme ez lett a vége:


Még mindig a simple memories harvest kollekcióját használtam. A fénykép ismét sötétben készült és a gépem ennyit tud, de azért remélem látjátok.

Szép hétvégét mindekinek!
 

2012. november 6., kedd

LOVE

Érkeztem én is a rapid kihívás 2. re is egy oldallal. Gyorsan összeállt, de megint csak egy liftre telt.
Nagyon élveztem a kihívást, annak ellenére, hogy éjfélig épp csak elkészültem. Isteni ötlet volt. Sok puszi a szerkesztő lányoknak!
A kék hátteret festettem, mert ugye ez volt a részvétel feltétele.  A pöttyöket pedig a kényszer szülte: a töltőtollam patronjából csepegtettem ki. Működött. ;-)

A fotósorozat megint egyik kedvenc képe:

További szép napot nektek!

2012. november 5., hétfő

I love you

A scrap.hu rapid kihívására azt hiszem már nem fértem be, de ettől függetlenül jól esett már egy kicsit kimozdulni a PL életből. Most csak úgy kedvemre, liftelés hivatalosan ;-), alkottam.
Amiről a lift készült itt látható.
Ilyenre formálódott az eredeti alkotás. Nem tudom, hogy meg legyek e elégedve. Ez már ilyen lett. Az alkotás örömén volt most nálam a hangsúly. Mindenképp jót tett.

Kívánok nektek is békés hetet!

2012. november 2., péntek

Project Life Week 39-40-41

Végére értem. Na még mindig van két hét elmaradásom, de ehhez a képek még nincsenek előhívatva. Még azokat gyorsan meg kell szerkesztenem. Remélem erre is hamarosan sor kerül. Így aztán már lehet a karácsonyi előkészületekre koncentrálni.

39. hét:
A szokásos mindennapok. Élveztük még a meleg őszi napsugarakat. De nem csak mi hanem a kaktuszunk is. Ezen a nyáron már harmadszor virágzott. Reménykedtem, hogy mind az öt virág egyszerre nyílik majd ki, de nem.



40. hét:
Elkészült az ajtódíszem. Nagyon nagyon szeretek horgolni. Ha tehetem a kezemben van a tű. Hamarosan ilyen képeket is láthattok majd, a scrapbook bűvül majd egy kis kézimunkával is. ;-) Ültettünk, rengeteg díszhagymát vettem az került a két fa közé. Kiváncsi vagyok, hogy olyan szép lesz e mint amilyenre szeretném. Gólyabál volt a gimiben. A 9c osztályfőnökeként izgultam végig a versenyt.



41. hét:
Az evangélikus egyház bajor - magyar testvérkapcsolatának 20. évfordulóját ünnepeltünk Nürnbergben 72 gyerekkel. Nagyon "izgalmas" volt. A férjem így Nürnbergben látogatott meg engem. Gyönyörű város. Én nagyon élveztem a négy napot.
Az oldalpárhoz a studio calico abroad papírkészletét használtam. Először használtam a variaty pack jobb oldalán látható tasakot. Az elrendezés nekem nagyon bejön.



Kellemes hosszú hétvégét kívánok nektek!