2013. június 2., vasárnap

Festővászon

Anett megfertőzött a festővászonnal. Egy délután keretében készült el az első oldal. Anett ügyes tanár, mi pedig gyorsan tanulunk. Misteltünk, vizeztünk, szárítottunk .... és az alapok kész is lettek. Az első oldalt még együtt készítettük el, a többi pedig itthon gyorsan ment.
Igyekeztem a három oldalon ugyanazokkal a színekkel és papírokkal játszani. Vissza térő motívumok a nyilak, a piros szín, a csipik, a pillangó, a fekete cérna, a géz, ugyanaz a dekortapasz, a kék pecsét, egyszóval igyekeztem a harmóniát teremteni.
A falra kivételesen sikerült ügyesen felszögelnem. A feliratot akril festékkel festettem fel (Anett ötlete volt, ezer köszi érte, imádtam, most még sok projektet szült ez az ötlet), olyan piros színnel, mint a pipacsok.
Nekem nagyon bejött a technika. Egyszerűen ezer köszi érte!





Szép estét nektek!

1 megjegyzés:

  1. Imádtam azt a pénteket! Ti meg nagyon jó diákok voltatok :D. Isteniek lettek a vásznak, annyira finomak, és harmónikusak! Klassz lett a felirat is! Remélem nemsokára élőben is megcsodálhatom :).

    Jahhh, a falra akrillal nálunk is menő... már egy csomó helyre terveztem feliratokat...a kivitelezés még várat magára, de csak elszántság kérdése..
    pusza Nektek!

    VálaszTörlés