2011. február 24., csütörtök

Megérkezett

Megérkezett!!!! Juhéééé!
Szemgyönyörködtető látvány, ahogy roskadozik az asztal a sok scrap cucc alatt!











Szerintem egy csodálatos kit. Ráadás teljesen lenyűgöző a mennyiség, ami erre a projektre ki lett szabva. Jó, tudom, ha egész éves elosztásra nézem, akkor lehet, hogy még kevés is lesz, de most egyszerűen rabul ejt a látvány. Ennyi csodaszép papír, albumpapír, komment kártya ... miért nem scrappeltem már korábban. (Mikor Zéti megszületett már akkor szerettem volna ilyet. Még most sem vagyok elkésve, de akkor igazán szuper lett volna.)
Egy kis szépséghibája az albumnak mégiscsak volt, meg kellett ragasztani a fekete szalagot. Remélem, most így azért ki fog tartani. A fóliákat is egy kicsit nehéz lapozni, nem fordul olyan gördülékenyen, de majd óvatosan és lassan lapozok, nem vészes.
Megjött a kedvem egy jó kis scrappeléshez. Mostanában, miótakész a karácsonyi albumom, olyan üresnek éreztem magam. Voltak üres járataim, amibe olyankor mindig a scrap került. Fura volt, hogy most nem töltöttem ki ezt az időt scrappel.
Lehet kezdeni a kimaradt 8 hetet bepótolni ..... illetve lehet megint a fényképezőre rákattanni. Tulajdonképp ez a másik nagyon jó ebben a hobbiban: sokat kell fényképezni.

2 megjegyzés:

  1. Ez tényleg gyönyörű kit! Hol rendelted, engem is érdekelne?!rengeteg minden van benne.

    VálaszTörlés
  2. Csajszi ez megérte a rögös utat!! Húúú én is simogatnám egy kicsit ezt a csomagot ...igazán csodás :) Nagyon várom belőle az albumot. Puszillak!

    VálaszTörlés