2011. április 8., péntek

Újabb hetek történetei

Egyszerűen imádom készíteni az oldalakat. Most már figyelek arra, hogy legyen képanyagom, amiből válogatni tudok, és így duplaoldalasak lettek a hetek leírásai és képes elmesélései. Általában a heti eseményeket folyamatosan írom, hogy már csak a képeket kelljen előhívatás után elrendezni. Ahol üres kártyákat láttok, azok a férjemre várnak. Szerencsére nem zárkózott el a történetek ő szemszögéből elmondása elől. Remélem ezek a hiányzó oldalak is hamarosan megtelnek majd.
Ebben a következő oldalakban öt hét leírását láthatjátok. A jegyzetek, épp lelkiállapotomtól és fáradtságomtól függően hol németül hol magyarul íródnak. Csak németül nem szerettem volna írni, mert akkor a nagyszülők nem értik, de csak magyarul sem szerettem volna, mert Zétinek készülnek ezek az albumok, vele pedig németül csevegünk. Így egy kicsit összevisszának tűnhet az egész, de nekem tetszik így.
Íme a következő oldalak páros oldalai (részletesebben itt):



















































köszönöm, hogy benéztél!

7 megjegyzés:

  1. Ó de tetszik ez az album Vera! Megérte megvenni! Azért ezt egy életen át lapozgathatjátok majd!Olyan jó így áttekinteni.

    VálaszTörlés
  2. Olyan szuper albumot készítettél!!! Nagyon,nagyon tetszik... Szerintem a férjed is hamarosan megírja a kis kommenteket, és csodás emlék lesz ez a fiadnak!:)

    VálaszTörlés
  3. Már miért is lenne unalmas??? IMÁDJUK!!! Egyetértek Timivel. Nagyon ötletes ez az album, nagyon irigylem tőled. ;D valóban egy életen át lapozható. Reméljük nem álltál meg vele itt

    VálaszTörlés
  4. Csajszikám ez ismételten zseniális lett! Tényleg igen klassz, hogy belevágtál. Milyn jó lesz a fiadnak, majd visszenézni az ennyire részletes emlékeket...Remélem jól vagy, jól vagytok!! Már nagyon várom a pénteket. Lécci hozd el ezt a csoda albumodat is, hogy jobban szemügyre vehessem. Millió puszi és ölelés :)

    VálaszTörlés
  5. Egyre jobban tetszik nekem ez a projekt....életreszóló tényleg.

    VálaszTörlés
  6. Szerintem annyira felébresztettél bennünk vmit ezzel az albummal, hogy csak na ...Láttam már rengeteg albumot, de ennyiszer még soha nem mentem vissza egyhez sem. :) Tényleg nagyon irigylem ám tőled ... ... és ahányszor visszanézek, mindig egyre jobban akarok én is egyet. Elindítottál bennünk vmit ... 1000 hála érte!!!

    VálaszTörlés
  7. ... és a némettudásod nem kevésbé irigylem. ;)

    VálaszTörlés