2011. május 20., péntek

Project Life 3

Valahogy nem vagyok alkotós hangulatban. Nagyon ritkán alkotok valamit, mert egyszerűen semmire sincs időm. A projekt life - szerelem azonban továbbra is tart és hétről hétre folytatom, lelkesen fotózom, gyűjtögetek és írok. Ali Edwards oldalán gyakran megfordulok inspirálódni, így találhattok nagyon hasonló elemeket az én albumomban is. Lehet, hogy nekem egy két hetente kellene az oldalakat feltöltenem, de valahogy ehhez is hiányzik az idő.
Nem sok minden változott az előző oldalakhoz képest a mostani hetek dokumentálásában. Egy nagyon fontos azonban igen: A férjem többször is írt bele a "naplónkba", ha ő volt Zétivel egész nap. Sőt az anyósom is sikerült rábeszélnem, hogy írja le Zéti kalandjait, ha náluk alszik. Szerencsére az egész családot rá lehet beszélni ilyesmikre és tulajdonképp lelkesen írnak Zétinek.
Megmutatom az elmúlt hetek kedvenc fotóit. Szerintem nagyon jól sikerültek:











Szeretek mostanában a természetben fényképezni. Nagyon reménykedem, hogy hamarosan sikerül egy saját komoly gépre szert tennem. Nagyon vágyom rá...

Most azonban az elmúlt hetek oldalai, nézegessétek sok szeretettel (és itt):










4 megjegyzés:

  1. IMÁDOM!!! Olyan irigy vagyok ilyenkor. :D Nagyon szerencsés kisfiad van. :D

    VálaszTörlés
  2. Remek ötlet pompás kivitelezés.

    VálaszTörlés
  3. Ez a naplóféle felbecsülhetetlen érték lesz egyszer! Már most is az, de ha majd Zéti igazán tudja értékelni! Táborban megmutatod??:))

    VálaszTörlés
  4. Nagyon tetszik ,hogy így próbálod összefoglalva megörökíteni a mindennapok eseményeit!!!

    VálaszTörlés