2011. május 4., szerda

Virág anyák napjára

Az idén kicsit megcsúsztam az anyák napi készülődéssel. Igazából nagyon zsúfolt hét volt, húsvét, ballagás, anyák napja... Így szombaton este dobtam össze egy papír virágot. Agnieszka oldalán elég sokszor megfordulok és mindig tátom a szám. Ez a virág nem nézett ki bonyolultnak, így belevágtam.
A virágok egy 3,5 körökből készültek. Én a könnyebbség kedvéért találomra további köröket rajzoltam be a körbe, hogy körülbelül egyforma szélessége legyen a csíknak. Ezt a kört kívülről haladva spirális formában szétvágtam. Ezután feltekertem egy ceruzára és attól függően mekkora virágot akartam, engedtem vagy húztam a papíron. A kör belsejében egy nagyobb részt hagytam arra jó sok ragasztót tettem és addig tartottam, amíg megragadt. A közepébe pedig egy félgyöngyöt helyeztem.
Remélem körülbelül érthető a leírás ...
Még nincs teljesen kész az ajándék, de ma sikerült megvennem a képkeretet. Remélhetőleg pénteken sikerül be is festenem és helyére kerül a kép is.

4 megjegyzés:

  1. Köszi a leírást, már vártam :-) Még a ragasztás részét nem teljesen fogtam fel, de ki fogom próbálni. Nagyon mutatós virág!

    VálaszTörlés
  2. Drágám vár egy kis meglepi nálam :) Puszillak! Remélem azért jóltelt a vasárnapotok!!

    A képeslapod meg gyönyörű lett. Tetszett anyudnak?

    VálaszTörlés
  3. Woooow de gyönyörű lett!Nagyon szép!
    és kukk be hozzám!

    VálaszTörlés
  4. Látom nem vetted észre, de itt a link is :)
    http://tittyscrap.blogspot.com/2011/05/dijat-kaptam.html

    VálaszTörlés