2011. július 25., hétfő

Scrap szombat?

A tábor annyira jól sikerült, hogy az utolsó délutánon azon gondolkoztunk, hogy mi lenne ha nem kellene egy évet várni a legközelebbi alkalomra és akár egy napra is, de akkor is gyakrabban találkoznánk. Meglepő mód a pestiek vetették fel, hogy a talit szervezhetnénk vidékre is (nemcsak a jó levegő miatt ;-), hanem azért is, mert itt könnyebb leegyeztetni a termet).
Az ikladi (kb 35-40 km Pesttől, Gödöllő, Aszód vonalon. A régi 30-on vagy az M3-on egyszerűen megközelíthető) kultúrház termei szeretettel várnak minden kedves scrappert egy scrap szombatra. A létszámtól függően válogathatunk a termek közül.
Két dátum került szóba:
a szeptember 10
az október 8

Ez természetesen csak egy felvetés, én megyek bárhová! Tudom, hogy jobb lett volna mailben és van hozzá szuper stek kártya is, amiről bepötyöghettem volna a címeket, de ne haragudjatok, nincs rá igazán időm.
Tehát akit érdekel a "buli", az jelezzen. Sok szeretettel várok egy jó hangulatú, beszélgetős alkotós napra minden kedves ismerőst és persze az újakat is!
Köszönöm, hogy nálam jártál!

11 megjegyzés:

  1. Drágám én mindkét napra szabaddá teszem magam, szóval nekem mindegy! :D.

    VálaszTörlés
  2. Hű! Engem is érdekel! :D De jó ötletetek volt!

    VálaszTörlés
  3. Engem érdekel. Inkább az okt. 8. lenne jó, szept. 10-én dolgozom, ha minden igaz. :( De nagyon szeretnék ott lenni.

    VálaszTörlés
  4. Igazából nekem sincs-egyenlőre-semmi egyik hétvégére sem. De jó lenne újra összejönni!!!!

    VálaszTörlés
  5. Engem is érdekel, úgyis lemaradtam a táborról. Csak az a baj, hogy az őszi beosztásomat még nem tudom. Augusztus végén már többet tudok, jó lenne egy kicsit talizni :-)

    VálaszTörlés
  6. engem is érdekel, remélem család, suli és nyelvtanfolyam mellett meg tudom oldani!:)

    VálaszTörlés
  7. Akkor ez nem csak táborosoknak szól? Kicsit odébb van, de kérdőjellel jelentkeznék.Addig még úgyis lesz téma!(persze csak ha tyúkanyók is jöhetnek)

    VálaszTörlés
  8. Gyere tyúkanyó ;-), szeretettel várlak, jó lesz már végre megismerni. Nem csak táborosoknak, csak az ötlet született ott. Minden scrappes kedves vendég.
    Örülök neked!

    VálaszTörlés
  9. Ikladi révén én is jönnék, ha nem nagy baj :) Köszönöm, hogy gondoltál rám is!

    VálaszTörlés
  10. Nekem még az jutott eszembe, hogy szívesen főzök (hozzánk közel van a kultúr, le tudom vinni) Csak meg kéne egyezni, hogy mi legyen. Egy egész napos scrappeléshez szükség van energiára. Tippeket kérek, és akkor olyat főzök, amit mindenki szeret. Vagy legyenek szendvicsek, nekem mindegy :)

    VálaszTörlés
  11. Nehogy, főzni merj!!! 4 gyerek mellett kikapcsolódni hívtalak nem pedig dolgozni! Eszedbe se jusson!!! Scrappelni gyere, drága!

    VálaszTörlés