2011. szeptember 23., péntek

Scrap szombat

nagyon nagyon bejött nekem. Nagyon jól éreztem magam és örültem, hogy 6an mégiscsak össze tudtunk jönni és próbálkoztunk valamit alkotni. Azért csak próbálkoztunk, mert a jó hangulatban sokat beszélgettünk és azon kaptuk magunkat, hogy elrohant az idő. A közös gyroszozás után a délután nagyon rövidnek tűnt már.
Nekem végre sikerült befejeznem a táborban elkezdett albumot. Ha minden igaz hamarosan fel is töltöm. Sikerült egy félkész oldalt összeraknom, ami még azóta is itt hever az asztalon és arra vár, hogy jöjjön az ihlet és végre befejeződjön. Remélhetőleg hamarosan ezzel is elkészülök.
Volt azonban az elmúlt napokban pár olyan alkotás is, amit sikerült befejeznem.
Anyukám illetve a család egyik legjobb barát házaspárjának volt 35. házassági évfordulója. Erre az alkalomra készítettem egy egyszerű oldalt ajándékba. Kicsit vintagos stílusban de még vidámabb színekkel játszottam. Az oldalt egy A4-es nagyságú keretbe terveztem, hogy rögtön ki is kerülhessen a falra. Az albumpapír (Krisztával cseréltük a scrap szombaton. köszönet érte, nagyon jól jött) szélét vízesztem és gyűrtem, a kép alátétet kávéztam illetve alá körbe csipkét ragasztottam. A kép mellé a bal alsó sarokba került a virágcsokor és össze is állt a kép.
Nagy szeretettel készült az oldal ...

























A másik kész dolog pedig ismét egy doboz. Egy nagyon kedves tanítványom "elhagyott". Kiköltöztek a férjével Németországba, nagyon fog hiányozni nekem, mert az elmúlt egy éves felkészítés alatt több lett, mint egy tanítvány. Ezzel a kis aprósággal leptem meg őt. Nagyon örült az ajándékomnak.





















Remélem a lányok jól érezték magukat nálunk és legközelebb is tartunk egy ilyen jó kis dumcsizós alkotós napot!

3 megjegyzés:

  1. És remélem én is eljutok...:( Sajnálom, hogy nem tudtam ott lenni :( De Gergővel nem mertem bevállalni :D

    VálaszTörlés
  2. Isteni buli volt Vero Drágám!! Nagyon jól éreztem magam, és remélem hamarosan ismétlünk :).
    És hihetetlen, hogy a sok duma mellett még alkottam is :D

    Nagyon édes lett a dobozkád, elhiszem, hogy örültek neki.

    A képed is nagyon tetszik, a szívilága, a harmóniája és a gyűrött papírszél pedig igazán klasszul mutat!
    Ügyike vagy, nagyon!!! puszi

    VálaszTörlés
  3. Én is nagyon-nagyon jól éreztem magamat, szuper volt!!!!
    Már nagyon várom a következőt. Bánhatja aki kihagyta :):):)

    Nagyon szép lett ez az oldalad! És mekkora ötlet, hogy rögtön képkeretbe tetted!!! A virágokat hol szerezted, nagyon szépek!

    Szervezel majd egy újabb talit?

    VálaszTörlés