2012. május 23., szerda

Project Life 19

Sok apró esemény és hosszú várakozás Papára. Ezek jellemezték a hetünket...
Imádom AE feliratait. Most ezen a hét először próbáltam ki a feliratok nyomtatását a  kártyákra. Egész jók lettek. Sajnos a nyomtatómba beszáradtak a színes festékek, így jobb híján maradt a fekete felirat.
Végre sikerült a héten egy olyan fényképet is készítenem, amit már hónapok óta szeretnék. Csak lábak felülnézetből. A mostani fénykép tetszett annyira, hogy fel is használtam.

Sok PL -os a képet és a feliratot nem különíti el teljesen. Ez nekem nagyon tetszik, habár sokszor kicsit kaotikusnak érzem. Most én is, a jobb alsó fényképnél, próbálkoztam vele. Nagyon bejött.

Annyi gondolat kavarog a fejemben és olyan sok dolgot szeretnék papírra vetni, de általában sok fényképem is van, amiket nem akarok kihagyni. Ezért most kicsit kevésnek érzem a kommenteket. Sőt a következő hétnél, ami majdnem teljesen kész van, is ez lesz a problémám.

Ugye milyen édes az én kis tigrisem? ;-)

De íme az oldalak:





Nagyon kellemes hetet kívánok nektek!

2 megjegyzés:

  1. Asszem továbbképzésre jelentkezem hozzád feliratok elkészítése ügyében. Most is csúcs jók! Imádom az albumodat, elképesztően mutatós lett. A füved is szupi, és a tigrised egy édespofa :D

    VálaszTörlés
  2. Tényleg nagyon édes a tigrised:) A PL albumod pedig csúcs, ez a hét is nagyon tetszik.

    VálaszTörlés