2012. november 2., péntek

Project Life Week 39-40-41

Végére értem. Na még mindig van két hét elmaradásom, de ehhez a képek még nincsenek előhívatva. Még azokat gyorsan meg kell szerkesztenem. Remélem erre is hamarosan sor kerül. Így aztán már lehet a karácsonyi előkészületekre koncentrálni.

39. hét:
A szokásos mindennapok. Élveztük még a meleg őszi napsugarakat. De nem csak mi hanem a kaktuszunk is. Ezen a nyáron már harmadszor virágzott. Reménykedtem, hogy mind az öt virág egyszerre nyílik majd ki, de nem.



40. hét:
Elkészült az ajtódíszem. Nagyon nagyon szeretek horgolni. Ha tehetem a kezemben van a tű. Hamarosan ilyen képeket is láthattok majd, a scrapbook bűvül majd egy kis kézimunkával is. ;-) Ültettünk, rengeteg díszhagymát vettem az került a két fa közé. Kiváncsi vagyok, hogy olyan szép lesz e mint amilyenre szeretném. Gólyabál volt a gimiben. A 9c osztályfőnökeként izgultam végig a versenyt.



41. hét:
Az evangélikus egyház bajor - magyar testvérkapcsolatának 20. évfordulóját ünnepeltünk Nürnbergben 72 gyerekkel. Nagyon "izgalmas" volt. A férjem így Nürnbergben látogatott meg engem. Gyönyörű város. Én nagyon élveztem a négy napot.
Az oldalpárhoz a studio calico abroad papírkészletét használtam. Először használtam a variaty pack jobb oldalán látható tasakot. Az elrendezés nekem nagyon bejön.



Kellemes hosszú hétvégét kívánok nektek!

1 megjegyzés:

  1. De örülök, hogy ilyen ügyesen utolérted magadat! Nagyon várom, hogy élőben is megnézhessem, nagyon jók lettek ezek az oldalak is. Tetszik ez az új tasak is. A kaktusz miatt ne bánkódj, így is csodás!!!!!!! Végre láttam a tornatermes képeket is :) Tényleg, mi lett a pipikével a gólyabálon? Arról nem csináltál fotót (tudod, az osztály kabala állatáról)

    VálaszTörlés