2012. december 30., vasárnap

Almost complete: Project Life 45-47 és 30

Majdnem kész vagyok. Már csak a 43. hét hiányzik az albumból. A második évet is (majdnem) lezártnak tekintem. Azért befejezett, mert az utolsó hónapot a december dailyben láthatjátok majd. Az első felét már sikerült feltöltenem, hamarosan befejezem a decemberi hónapot, és akkor a két album kiadja az évet és elégedetten tehetem fel a polcra és vehetem elő az új, gyönyörű albumomat. De ne szaladjunk ennyire előre, mutatom az idei teljesen megtelt albumát.



A 45-47 hét:
Sajnos hamar sötétedik már, ezért nagyon gyorsan beszorulunk a szobába. A képek sem a legjobbak, nagy események sem történtek, ezért egy oldalasak ezek a hetek.



 A 30. hét:
Már jó rég volt, de valahogy nem akart össze állni az oldalpár. Valamelyik este ezt is sikerült befejeznem. (Anett drága, köszi a pecséteket!)




Kellemes estét kívánok nektek!

1 megjegyzés:

  1. Wow, ein wunderbares Album! Das hat natürlich den Vorteil, dass alles in ein Album kommt und man braucht nicht extra irgendwelche Reisealben etc. (womit ich mich immer quäle) Jetzt habe ich mir die Bilder ganz bewusst angesehen. Eine ganz spontane Dokumentation, sehr überzeugend. Liebe Grüße, Rika

    VálaszTörlés