2015. január 16., péntek

DD - Part 1

A december dailyhez idén is (már a 3. éve) egy Sn@p albumot választottam. Olyan színű gerincet szerettem volna, amilyenem még nincs, de ez nem jött össze.
Nekem bejön ez a forma, bár lehet hogy sokaknak egyhangú. Többek között azért is nagyon szeretem, mert így egységesen szépen állnak egymás mellett a polcon. A tasakok megoldások a PL miatt a kedvenceim, illetve a másik ok, hogy így a fényképek védve vannak. Sok kézen járnak ám át. Illetve a dekoráció sem potyog le, megy tönkre.
Az idei decemberi hónapunk nem sikerül olyan színesre. Ez köszönhető egyrészről annak, hogy van egy kicsi lány a családban, aki után azért igazodnunk kellett. Másrészt pedig itt egyelőre nem ismerem még ki magam annyira, mint otthon.
Ennek ellenére egy percig sem gondoltam, hogy kihagyom az ideit, hisz ez volt Lotti első karácsonya, ismét együtt volt a család, bővült létszámban.
A simple stories készletét és a matricacsomagjait használtam. Mondanom sem kell hogy imádtam őket. De az idei készlet kiegészült még a korábbi évek kitjeivel.

 Nagyon érdekes volt, mert még sosem használtam stencilt. Most NCsD csillagos stenciljét ajándékba kaptam a rendelésemhez, amit viasztollal (Kerzenstift) próbáltam ki. Nekem nagyon bejött a végeredmény.


Mivel itt nincs varrógépem, a varrások nagyon hiányoznak még az albumból de majd márciusban azok is meglesznek. Az album következő felét is mutatom hamarosan.
Szép hétvégét nektek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése