2015. január 9., péntek

Kiruccanás a Mixed Media világába 1.

Sosem gondoltam, hogy én egyszer nekifogok egy ilyen stílusú alkotásnak. Valahogy nagyon távolinak éreztem, pedig nagyon nagyon tetszettek az ilyen oldalak. Aztán jött Judit, ezer köszi innen is, és azt  mondta, hogy alkossunk. Sok sok évi nekifutás után, a mostani talin tényleg alkottunk.
Én két 20x20 vászonra dolgoztam. Csak az alapot csináltam meg, mert azért dumáltunk is. De mondanom sem kell, hogy nagyon bejött a dolog.
Minkét oldalt ajándékba szánom. Az egyiket azonban még sikerült otthon egy másik estén befejeznem. Az ajándékom már célba is ért, így megmutatom mit is sikerült összehoznom.
Önmagamból azonban továbbiakat illetően nem sikerült kilépnem. A pakolgatás itt is megmaradt, de nekem tetszik. Örömömre, a meglepetésem is jól sült el, és a megajándékozottnak is tetszett a kép.Tudom, már rég blogoltam, de talán sikerül az újévben ismét rendszeresen írnom.
Kellemes hétvégét mindenkinek.

3 megjegyzés:

  1. El is hiszem, hogy tetszett a megajándékozottnak! Tökéleses, gyönyörű!

    VálaszTörlés
  2. Imádom!!! Imádom a stílusodat! Csodaszép lett! Köszönöm az estét, fantasztikusan jól éreztem magamat. Sikerült feltöltődnöm. Alig várom a következő alkalmat :)

    VálaszTörlés
  3. Na bitte, du kannst doch malen! Sehr schön, locker-leicht und farbenfroh.

    VálaszTörlés