2012. január 18., szerda

Project Life 2011

ELKÉSZÜLT!!!! Kész lett a 2011-es év project life albuma! Imádnivaló év volt! Tele sok sok emlékkel és ezek megmaradnak, bármikor fel lehet őket idézni. Az én és férjem albuma! Jó családi programot adhat majd évek múlva gyerekeinknek és unokáinknak. Magunknak készítem, hogy ne felejtsem el ezeket a csodás napokat, heteket és hónapokat Zétivel. Azt hiszem, ha két gyerekem lenne, akkor is csak egy albumot készítenék. Mindenki jöhet haza hozzánk és szívesen mesélünk.

A borítót most végre díszítettem, mert nem volt igazán nekem tetsző a gyári kiadás. Családunkra és ízlésemre szabtam, de nem vittem túlzásba. Egy kis organza szalag, ami összetartja az egész albumot, a kedvenc lyukasztóm és egy virág a fedőlap dísze. Most már csak a méltó helyét kell megtalálnom a lakásban. Mérete miatt kicsit bajos lesz. A mostani helyét viszont remélhetőleg átveszi a 2012 új project life album. Már alig várom, hogy a kezemben tarthassam.

Íme pár kép a 2011-es év albumáról:







Köszönöm, hogy nálam jártál!

5 megjegyzés:

  1. Húú, csodálatos lett! Izléses, és nagyon illik hozzád!

    VálaszTörlés
  2. Emelgetem a nemlétező kalapom! Csodálom a kitartásod!!! Táborba ugye hozod?????

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok, hogy végigcsináltad!!!!!!Csodás emlékgyűjtemény van a birtokodban!:)

    VálaszTörlés
  4. Szerintem ez lett az év projektje így scrapbook körökben. Ezzel egy év alkotója címet nyugodtan bezsebelhetnéd. SZENZÁCIÓS vagy, hogy végigcsináltad! Az albumot pedig egyszerűen IMÁDOM!!!

    VálaszTörlés
  5. Nem semmi albumot készítettél!! Nagyon - nagyo tetszik,nagyon jó, nagyon király....remélem, én is hasonló jót fogok készíteni.

    VálaszTörlés