2012. június 30., szombat

Project Life 24

Ez a hét mindenképp jól indult, hisz Papa velünk volt egész héten. Még akkor is, ha szüleimnél sokat dolgozott, jó volt az estéket együtt tölteni. A hét vége pedig fergetegesre sikeredett. Scrap-napokat tartottunk nálunk itthon.









Megint kísérleteztem a nagyok módszerével, de be kell látnom, hogy ez nem megy nekem. Nem vagyok elégedett a végeredménnyel. A pad az új szivaccsal és huzattal viszont most a kedvencem. Imádom ezeket az óriási virágokat. Olyan igazi nyári hangulatot idéz.



Kellemes hétvégét kívánok mindenkinek!

2012. június 26., kedd

Cousins

Az egyik német oldalon találtam egy nagyon jó vázlatot. Beleszerettem, és jövés menés közben el is készítettem. Szeretem nagyon a képet és azt,  hogy az unokatesók ilyen nagyon szeretik egymást. Az oldalra most kivételesen több komment került, annak ellenére, hogy a PL-ben már írtam róla.

A pöttyözést Réka javaslata alapján készítettem. A sárga igazán jól sikerült, a többihez még kellett volna víz. Legközelebb ügyesebb leszek. Köszi Réka a tippet, sokat segítettél! 



Mindenkinek kívánok igazi nyári, napsütéses hetet!

2012. június 18., hétfő

Project Life 23

Elkészült a következő hét is. Maradék papírokat használtam, mégpedig a tavaly nyárra vett memory works 100 days of summer kollekcióját. Ismét magasztalom a gyártót, mert én ezekért a papírokért teljesen oda vagyok, és számomra megunhatatlanok. A kis kártyáit használtam és ezzel nagyon gyorsan kész lett a dupla oldal. Próbálgatom a másik stílust is, ami eddig nem volt annyira kedvencem, mert kicsit kaotikusnak hat nekem, de nem igazán sikerül. Itt megnézhetitek, hogy miről is beszélek. A fehér szélek kapásból nem sikerültek, mert levágta a fotóbolt, valahogy rossz volt a méretezésem. Tehát nagyrészt maradt a régi megszokott felépítés.



 Ez a kettes a kedvenc kártyapárom most. Imádom a csíkos fürdőruhákat fellógatva. Innen már korábban kivágtam a színes papírokat, most alá ragasztottam, hogy lehessen látni a negatívot is.





Kellemes hetet kívánok mindenkinek!

2012. június 8., péntek

Project Life 22

Ismét egy hét visszatekintése. Ezen a héten is a mindennapokat éltük. A nagyokat követve ezen a héten először sikerült megvalósítanom, hogy egy 15x21 es képet szétvágva tegyek be az albumba. Mondanom sem kell, hogy igazán imádtam és még sokszor fogom használni.
A hét bizonyos szempontból nagyon nehéz volt. Ezért most több lesz az írás benne. A kártyát, amire a gondolatok kerülnek, lefényképeztem, még az írás nélkül, de ez még ma este ki lesz töltve.

Íme a hetünk:




 
 
Kellemes hétvégét nektek!

2012. június 5., kedd

Project Life 21

Nagyon egyszerű oldalpárt hoztam. Nem díszítettem túl, és túl nagy esemény sem történt ezen a héten. Olvastunk, kertészkedtünk és strandoltunk egyet.


 






Kellemes hetet kívánok mindenkinek!

2012. június 4., hétfő

Gondolat

A hétvégén volt időm egy kicsit alkotni. A pinterest-en jártam és nagyon jó inspirációkat találtam. Ennek az oldalnak az ötletét is innen vettem. Szinte majdnem egy az egyben lift, csak én a fehér papírt teleírtam a gondolataimmal. Nagyon halvány szürkét használtam. Először telibe akartam írni, de azt gondoltam, nem lesz jó, és féltem, hogy félúton elfogy a gondolat (de lett volna!), ezért hagytam egy kis margót. Az eredetit itt láthatjátok.

Íme az én oldalam:






Nagyon kellemes hetet kívánok mindenkinek!

2012. június 1., péntek

Project Life 20

Egy igen jó hétvégével záródó hét történéseit láthatjátok. A férjem haza érkezett Stuttgart-ból a hétvégére, így egy kirándulást terveztünk szombatra. Csak Pesten voltunk, de még ezelőtt sohasem voltunk a fogaskerekűn, gyermekvasúton és a libegőn. Tartalmas és jó kis kirándulás volt. Vasárnap bucsú volt nálunk és sajnos a férjem is visszautazott Németországba.
Hétközben vendégeink voltak, egy madárkát találtunk az erkélyünkön, és volt az oviban az évzáró és anyák napja. Zéti egyáltalán nem akarta elárulni, hogy mi lesz a meglepetés, szót fogadott az ovo néninek.

AE-os feliratot nyomtattam a kártyára és csak egy kis szám jelzi, hogy a 20 hétnél járunk. Anettnél lyukasztottam elég sok kört, amit most nagy kedvvel használtam fel.



Gondoltam egy merészet is, és a bal alsó fénykép foliáját megvágtam és oda rejtettem el a komment kártyámat. Ennek a barna és kék szalagját látjátok kikandikálni. 



A szombati kirándulás plusz lefűzős tasakjai, jó sok képpel. Az első a memory works tasakja, tökéletes a 10x15 - ös képekhez. Több variációs felosztásban is van egy csomagban, gondolom hamarosan a többit is látjátok majd. Imádom AE zászlós digis overlaye-t.







Kellemes hétvégét kívánok nektek!