2012. június 8., péntek

Project Life 22

Ismét egy hét visszatekintése. Ezen a héten is a mindennapokat éltük. A nagyokat követve ezen a héten először sikerült megvalósítanom, hogy egy 15x21 es képet szétvágva tegyek be az albumba. Mondanom sem kell, hogy igazán imádtam és még sokszor fogom használni.
A hét bizonyos szempontból nagyon nehéz volt. Ezért most több lesz az írás benne. A kártyát, amire a gondolatok kerülnek, lefényképeztem, még az írás nélkül, de ez még ma este ki lesz töltve.

Íme a hetünk:




 
 
Kellemes hétvégét nektek!

3 megjegyzés:

  1. Tényleg nagyon jó a szétvágott fotó, megjegyzem magamnak. Nagyon profik a kártyáid, átgondoltan vannak kialakítva, a feliratos képekért meg odavagyok!

    VálaszTörlés
  2. Hogy mekkorát dob az oldalon az a szétvágott fénykép! Zseniális, elhiszem, hogy máskor is alkalmazni fogod! A kártyád meg No:1 lett! Pusza, a jövő héten megkukkantom :D

    VálaszTörlés
  3. Óriási, nagyon tetszik a szétvágott kép! Láttam már én is másoknál, és tervezem, hogy ki is fogom próbálni, de mindig olyan sok a képem, hogy nem jut hely egy ilyen nagynak... :)
    És a hosszú kommentes kártya is szuper, tetszik, hogy nem plusz oldalra tetted, hanem inkább ilyen kicsire hajtva egy normál zsebbe.

    VálaszTörlés