2012. július 29., vasárnap

Project Life 27

Hát mégsem sikerült teljesen utolérnem magam, és most egy hónapig nem is lesz időm scrappelni. Sajnos nem is tudom a cuccaimat Németországba magammal vinni, mert buszozunk. (még nem tudom, hogyan fogom kibírni az esti szöszölés nélkül ezt a hónapot :-(((((! Lehet, hogy megkattanva érek majd haza???)
A mostani, ez a nagy fényképes oldal jelképezi a 27. hetet a PL-ben, a többit igyekeztem a smash bookba leírni. (bár ez még mindig ugyan úgy áll, mint a táborban ;-( sajnos nem az enyém ez a smash book) Szeretném azért befejezni, mert hiányozna nekem az az egy hét.
A papírok a memory works faboulos kollekciója és egy a pinterest - en talált vázlat alapján készítettem el. Amikor kész lett akkor szabdaltam fel, hogy a PL tasakokba be tudjam tenni.
Nagy kedvencem most a pink narancssárga, sajnos a képen nem lehet jól látni, de imádom a színeit és ez a kombináció nagyon az enyém. (Most épp narancssárga szoknyát vadászok a pink felsőimhez. Németeknél ez most nagy divat, hátha találok ott egyet. Nagyon örülnék ;-))



Elköszönök most egy hónapra, kívánok mindenkinek nagyon kellemes nyarat, sok meleg napot, nyaralást, pancsolást és pihenést!

4 megjegyzés:

  1. Drágám, isteni lett!! Imádom, ahogy szétvágtad a fotót, no:1 nálam!. Nagyon-nagyon várlak hazaaaaaaaaa, és akkor szept.1-jén találkozunk!! :) Érezd jól magad, és vigyázzatok magatokra!

    VálaszTörlés
  2. Vigyázzatok magatokra! Jó utat!!:))

    VálaszTörlés
  3. Jó utat, szép élményeket! Várunk egyí hónap múlva!

    VálaszTörlés
  4. Tolles Layout! Ich liebe das zerschnittene Foto. Dann wünsche ich Euch auch eine gute Reise und einen schönen Aufenthalt in Deutschland! Und poste dann ein Foto von Dir im orangenen Rock :)) Herzlich: Rika

    VálaszTörlés